Taekwondo klub GROM-CROATIA

Treniraj u GROMU - BUDI KO GROM!

Mjesec: srpanj 2024.

Polaganje za crne pojaseve

Nakon odrađenih sedmodnevnih priprema na moru u Posedarju, danas su naši Borna i Filip te Gea pristupili ispitu za crni pojas prvi dan. Uspješno su odradili polagannje, dok je Gea proglašena najboljom pristupnicom od strane isptivača majstora Domagoja Pečka. Ispit je vodio Grand master Master Mladen Kužnik, a isptivač je bio Master Domagoj Peško. sin osnivača taekwonoda u Hrvatskoj.

Održan ljetni kamp

Održan je ljetni hapkido i taekwondo kamp “Agram 2024”. Kamp se održavao u Posedarju, a u radu kampa sudjelovali su naši Gea, Filip i Borna. Njima je to ujedno bio i pripremni kamp za polaganje za crni pojas koje će se održati 03. srpnja u Zagrebu. Kroz ovih sedam dana oni su trenirali tri puta dnevno na napornim trenizima koje je vodio Grand Master Mladen Kužnik 9. Dan.

Treninzi su se sastojali od kondicijskih vježbi trčanja i vježbi snage, od tehničkog dijela, samoobrane, borbenih tehnika na fokuserima i oklopima te od tehnika razgibavanja, disanja i meditacije.

Osim treninga, odradili smo i radionice preživljavanja u prirodi, gađali iz zračnih pištolja i lukova i strijela, palili vatru magnezijskim štapićima, igrali društvene i natjecateljske igre sa timom Zagrebačkih mažoretkinja. Puno smo se kupali i ludirali u vodi. Trener Mladen je sve isplanirao u minutu tako da nije bilo vremena za dosadu :).

Uglavnom, nije bilo dosadno, vrijeme nam je bilo totalno ispunjeno, vrlo zabavno i interesantno druženje i težak rad.

Pet obroka dnevno je doslovce planulo koliko smo bili gladni nakon toliko zabave 😉

Više fotki na našem Facebooku!

Taekwondo klub GROM-CROATIA © 2016 Frontier Theme