Taekwondo klub GROM-CROATIA

Treniraj u GROMU - BUDI KO GROM!

TRENERI

IVANA BONAČIĆ KREŠIĆ

1016583_10151590307239492_1339232854_nGlavna je trenerica taekwondo kluba GROM-Croatia.

Ivana Bonačić Krešić, rođena je 12.01.1990. Osnovnu školu Davorina Trstenjaka svih osam razreda završila je sa odličnim uspjehom. Nakon toga upisuje VII gimnaziju u Zagrebu gdje isto tako sva četiri razreda završava sa odličnim uspjehom. Aktivno govori dva strana jezika; engleski i njemački jezik u govoru i pismu. Nositeljica crnog pojasa 4. Dan u taekwondou i 2. Dan u hapkidou. Diplomirala je 2012. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu sa diplomskim radom iz područja rekreacije djece mlađe školske dobi kroz taekwondo te je diplomirala 2013. godine i na Časničkoj školi Hrvatske vojske. Trenutno je apsolvent postdiplomskog studija na Kineziološkom fakultetu.

Zaposlenica je Oružanih snaga Republike Hrvatske u činu natporučnice HV, u gardijskoj bojni Gromovi u Petrinji. Licencirana je trenericaa Hrvatskog taekwondo saveza i Hrvatskog hapkido saveza.

Tri dana u tjednu volontirala je kao trener u taekwondo klubu Jakovlje ćije je male natjecatelje u dvije godine rada dovela do dvostrukog naslova ekipnog prvaka države u kadetskoj kategoriji.

Kao natjecateljica u matičnom klubu Dan-Gun Croatia bila je trostruka prvakinja države u taekwondou te u hapkidou dva puta. Dugogodišnja je reprezentativka u oba sporta te je trostruka prvakinja Europe u hapkidou (Belgija, Lanaken 2009 i 2011 te Zagreb 2013). Tijekom četverogodišnjeg vojnog školovanja bila je član Hapkido demo tima kadetske bojne Hrvatske vojske na mjestu zamjenika voditelja Demo tima i asistent glavnog trenera vojnog hapkido kluba Petar Zrinski.

MONIKA MIHALJEVIĆ

Rođena je 10. travnja 1993. godine u zagrebačkim Mikulićima. Završila je osnovnu školu Medvedgrad, pa srednju ekonomsku školu i višu medicinsku školu smjer fizioterapije te nosi naslov bacc. fiz. ther. Ima licencu od komore fizioterapeuta te time dobivenu punu ovlast samostalnog obavljanja fizioterapije. Crni je pojas 2. Dan.

U svojoj dugoj natjecateljskoj karijeri u matičnom klubu Dan-Gun, u timu sa glavnom trenericom Ivanom, osvojila 48 prvih mjesta, 32 drugih mjesta te 10 trećih mjesta na prvenstvima Zagreb open, Prvenstvo Hrvatske, Karlovac open, Don Bosco Magone, Maksimir kup, Susedgrad sokol, Dan – Gun open, Pantera Fighters World Cup, Ban Keglević open, Čigra, Pantera Zagreb Trophy, Jastreb open, Medvedgrad open, Open Challenge cup Belgium, Hungarian poomse open, 8. European poomsae tkd championships Antalya, Turkiye. Najbolji rezultati su joj:

  1. mjesto OPEN CHALLENGE CUP ALKEN – BELGIUM 10/11.3.2007.
  2. mjesto HUNGARIAN POOMSE OPEN 2008. ( team )
  3. mjesto 8th EUROPEAN POOMSAE TAEKWONDO CHAMPIONSHIPS ANTALYA, TURKIYE, DECEMBER 8.-9.2007.

Vodi hapkido treninge sa djecom svih uzrasta te sa starijima ( rekreativcima ). Nije joj stran rad sa djecom sa posebnim potrebama, kako u sportu tako ni u fizioterapiji. Otvorena je, komunikativna, voljna pomoći i usmjeriti djecu. Zbog dugogodišnjeg rada sa djecom u sportu ( ali i u vlastitoj struci ) trudi se ulagati i unaprijediti dječiju, motoričku, funkcionalnu sposobnost te fleksibilnost, snagu i jakost. Uči djecu da im obrazovanje treba biti na prvom mjestu. Za sebe voli reći: “…dosta sam stroga, ali pravedna”.

DOMAGOJ ŠUMATIĆ

Rođen 1998. godine. PomoćnI je trener u Taekwondo klubu Grom. Nositelj je crnog pojasa 1. Dan i licencirani je trener Hrvatskog Hapkido Saveza i Hrvatskog taekwondo saveza. Rodom je sa zagrebačkog Črnomerca kao i Monika. Nakon završene osnovneu i srednje škole, upisao se na studij Kineziologije, na Kineziološkom fakultetu gdje je odličan student na 3. godini. Borilačkim vještinama se bavi od malih nogu u Zagrebu u Centru za korejske borilačke vještine kod trenera Mladena, gdje isto tako vodi treninge za mlađe uzrastne skupine. Kao mlađi se uspješno natjecao u taekwondou i hapkidou. Specijalnost su mu borbeni treninzi za djecu.

MIRKO BUSIĆ

Rođen 1984. godine u Zagrebu. Gdje je počeo trenirati taekwondo i hapkido u taekwondo klubu Dan-Gun već sa 9 godina starosti. Borilačkim vještinama se bavi već 25 godina, studiozno bez većih ambicija za natjecatjeljskim radom. Veći ćar mu je podučavanje duha borilačkih vještina i učenje ljudi kako da žive kroz borilačku vještinu. Diplomirani je profesor kineziologije na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. U klubu se bavi kondicijskom pripremom sportaša i unutarnjim pristupom borilačkim vještinama.

Taekwondo klub GROM-CROATIA © 2016 Frontier Theme