Taekwondo klub GROM-CROATIA

Treniraj u GROMU - BUDI KO GROM!

Zimski kamp “Zima u Stubakima 2019”

Iza nas je 25 godina zajedničkog rada, druženja i uživanja na ljetnim seminarima i pripremama na moru te zimskim seminarima. Iz  toga je i proizašlo puno pedagoških i sportskih rezultata. Dokazano, nakon naših seminara vježbači postaju bolji natjecatelji, a tim čini jednu odličnu radnu cjelinu koja je zajednički spremna na sve napore u toku godine, te na nesebičnu pomoć, kako na treningu tako i u školskim obvezama.

U vremenu od 09.01. – 11.01.2019. godine održati će se ZIMSKI taekwondo i hapkido kamp “Zima u Stubakima 2019.” u hotelu MATIJA GUBEC, Stubičke Toplice, u organizaciji našeg Centra za korejske borilačke vještine i taekwondo kluba Grom.

Sam kamp održati će se u sklopu Hotela Matija Gubec, gdje je organiziran i smještaj i prehrana na bazi pansionskog smještaja. U hotelu se nalaze i dva bazena zatvoreni i poluotvoreni koji se nalaze na izvoru termalne vode, koje ćemo koristiti u slobodnom vremenu te organizirati i školu plivanja za neplivače. Djeca su sigurna, jer se bez pratnje ne mogu udaljiti iz hotela u kojem imaju sve organizirano. Uz bogat sportski sadržaj, hrana je odlična i obilna, te je moguće dobiti još, a to mogu i potvrditi članovi koji su prošle godine bili na seminaru. Sam hotel Matija Gubec nalazi se u središtu Stubaka okružen povjesnim znamenitostima koje ćemo također obići u slobodno vrijeme.

            Krajnji rok prijave je 15.10.2018. godine, osobno ili na broj mobitela 092/323 96 87 ili info@hapkido.hr. Kontakt osoba je trener Mladen Kužnik

Taekwondo klub GROM-CROATIA © 2016 Frontier Theme